Livet ur D:s synvinkel

Alla inlägg den 11 januari 2014

Av D - 11 januari 2014 23:16

Hej igen.

 

Idag har jag inte gjort mycket. Men ändå har dagen gått fort!

 

Jag klev upp klockan tio på morgonen... VÄLDIGT ovanligt för att vara jag! Som för det mesta kliver upp efter klockan TOLV på dagen! Jag slängde för ovanlighetens skull i mig lite youghurt på morgonen. Ca en halv deciliter. Men det är ju bättre än att inte äta någonting alls! Som annars.

 

Efter det, satt jag typ bara och tråkade. Vet inte vart tiden tog vägen. För att jag slog inte ens igång datorn, som jag ANNARS brukar göra nästan direkt jag vaknat. Nej, jag väntade på att vi skulle åka till affären. Jag TRODDE att det skulle bli mamma, pappa och jag. Men så blev vi för många för att få plats i bilen. Då min 13åriga lillebror och hans två kompisar, skulle med i bilen också. Så det blev pappa och jag som fick handla istället.

 

Jag skulle nämligen bara åka för att hämta ut ett rekommenderat brev. Min patientjournal har nämligen kommit!

 

När vi kom hem, åt vi lunch. Sedan så fixade jag med disken efter lunchen, som vanligt. För att sedan smita upp på mitt rum, för att börja läsa igenom de 56 A4-sidorna som min journal bestod av.

Det jag läste, gav mig en klump i bröstet, och jag kände mig sårad, sviken och missförstådd. Inte till en början. Nej för det var bara det en av läkarna skrev om mig (till slutet av vårdtiden)... Saker som min kontaktperson, min socialsekreterare och min mamma hade sagt. Och att läkaren hela tiden tycktes missförstå mig, röra ihop fakta och vrida och vända på saker... Ja... Vissa saker sårade mig verkligen. Och vissa saker kunde man verkligen inte fatta vart de KOMMER ifrån!

 

Ja, jag är glad att jag slipper den ständiga beteendeobservationen hela tiden. Och nu blir det inte till att försätta sig i den situationen igen. Det som har varit, har varit. Men nu blickar vi framåt. Struntar i vad andra tycker och de misstag jag gjort. Jag har ett nytt liv framför mig!

 

Ja, efter att ha suttit och läst och läst och läst, gick jag ner på nedervåningen, för att se på film med mamman och pappa. Även min 19åriga lillebror, joinade oss. Vi såg "Eclipse". Ja, NÅGON av alla "Twilight"! Åt en massa sött, och hade det trevligt.

 

Och nu till kvällen, slog jag igång min dator och kollade mailen, läste bloggarna och kollade lite djurannonser på blocket.

 

Och nu ska jag nog försöka sova. God natt på er <3

Tidigare månad - Senare månad

Detta är jag...

Glöm inte att du kan ställa frågor till mig, skriva en snutt i gästboken, och gilla eller följa bloggen :)

  

Vad vill du veta? :)

20 besvarade frågor

Dela med dig :)

RSS

Viktkampen

           

Kan ni lösa denna?

Dagens gåta

Dagens Citat!

Dagens citat

Länkar

 

Jag tipsar

Starkt filmtips till den känslosamma =)


Kalender & klocka

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Januari 2014 >>>

Tidigare år

Mina senaste tankar

       

Checklista

 0% uppnått

 

    

Det jag skriver om...

 

         

Allt jag skrivit :)

Vad söker du?

Besökare hittills

 


Ovido - Quiz & Flashcards