Livet ur D:s synvinkel

Alla inlägg under februari 2014

Av D - 17 februari 2014 20:57

13åringen kom inrusandes till mig, där jag satt i soffan och åt chockladpaj och tittade på "Familjen Annorlunda". "Gör du något speciellt?!". Väldigt exalterad lät han. Jag följde med honom ut på framsidan av huset och tittade upp mot den klara himmelen. Och där infann sig en STOR jättelik rund lampa. Den LÖS i gult och var nästan helt full. En sådan där måne som vargarna skulle ställa sig och yla i kör upp mot. Den var förtrollande vacker. Och hade jag haft en för månden, rättvis kamera, hade jag tagit ett foto av den. Vackra natur. Men en måne som lyser upp halva himmelen <3

 

Dagen idag...

Jag klev upp vid tiotiden. Utan att klockan ringde. Då min mobil är sådär död som den blir när man tappar den i toaletten, ni vet :P Väntade på att mamma och pappa skulle komma hem. Gjorde sedan iordning kaffe och tryckte i mig ett par skedar vaniljyoughurt. Japp, ingen matlust. Efter lunchen, skrev jag till min kontakt på försökringskassan och gav henne mitt hemnummer, så att hon kan få tag i mig. Och så fick jag redan på att arbetsförmedlingen hade gjort den bedömningen att jag måste ha kontakt med vården under planeringen. Då mitt förra läkarutlåtande såg ut som det gjorde. Ja, det är väl typ det jag vet. Hon erbjöd sig att hjälpa mig ta kontakt med vården, då jag tycker att det är så svårt. Så får se vad hon kommer fram till angående det.

 

Ja. Jag har inte idag heller, fört in någon statistik i sina diagram, då susnet som ni vet, krånglar. Inget kul att fylla i en massa siffror, när de ändå inte stämmer i antalet. Hoppas att det löser sig snart. Går inte ens att koma in på deras sida! Men vill ju ha den besöksräknaren kvar! Då den är BRA och väldigt informativ! Ett hett tips, när det väl fungerar! ÄLSKAR allt med den! Man ser ip-adresserna, referer, historik, sidvisningar och besök. ÄLSKAR den!

 

Och så har jag kollat efter mobiltelefoner, utan större framgång. Hittade en prisvärd som jag VERKLIGEN ville ha. Men den är såpass ny (opopulär?), att det inte ännu finns några tillbehör till den! Och jag vill ju åtminstone ha en skyddande väska.

Så, där satt jag, blev mer och mer frustrerad. Kände mig stressad och degig i huvudet. Ville ju BARA hitta en väska eller ett skydd till skärmen! Till slut gav jag upp, när jag började tvivla på ifall det var någon idé att köpa den mobilen eller om jag skulle satsa på ett kändare märke. "Orkar inte köpa någon mobil...".

 

Jag har gått på en promenad idag, också. En härlig promenad. Solen sken och fåglarna kvittrade. Det var svalt, men inte allt för kallt. Och vattnet forsade sådär lugnande i diket vid den geggiga grusvägens kant. Men solen i ansiktet, attackerades man ibland av en lite lätt kylig vind. Men det var ingenting som man stördes av. Nej, där gick jag, njöt av solen och lugnet som bara landslivet kan ge... Och drömde mig bort till en den plats i livet, där JAG mår bra. Kände kärlek i luften och harmoni i hela kroppen... Ja, det var underbart <3

 

Såg en JÄTTELIK fågel, sväva ovanför mig. Den måste ha varit minst en meter mellan vingspetsarna! Och när jag såg den, stannade jag till och bara iaktog den, där den bredde ut sina stora vingar och bara lät vinden hålla den uppe. Hela jag fylldes av lycka och det pirrade i hela kroppen. Underbara natur <3

 

Annars. Jag har kollat blocket någon gång, efter hundar såklart. Kollat mailen en hel del... Ja-a. Och nu till kvällen, satt jag vid tv:n och såg på "Farmen" och "Familjen Annorlunda".

 

Det var min dag det :) God natt med er <3

 

 

Av D - 17 februari 2014 16:43

Tänkte bara sticka in med lite info. Min blogg krånglar igen. Tycks göra det lite då och då. För att susnet.nu (min besöksräknare) krånglar. Deras sida laddar inte upp ordentligt, och därmed inte heller min blogg. Då jag har deras HTML-kod infogad i min blogg. Så den undre delen av min blogg, blir helt svart. Så vill ni kunna se de undre inläggen ordentligt, får ni tyvärr sålänge, klicka er in på dem i sidomenyn :)


Får se när problemet löser sig. Det enda negativa för MIG, är väl att mina statistikdiagram som jag ställer varje dag, blir lidande. Då inte alla besökare registreras på "susnet". Men men. Huvudet högt och modet på topp. Det löser sig nog snart ;) En kort period för min blogg... Det är väl inte hela världen :)


 

Av D - 17 februari 2014 16:19

Lite foton från dagens promenad. Inlägget kommer ikväll. Det kvällsfotot är från häromdagen... Häromveckan(?).

     

Solen sken, fåglarna kvittrade. Det är vår <3

Av D - 16 februari 2014 23:09

Idag har egentligen varit en bra dag. Lugnt i sinnet och på bra humör. Saker har gått som planerat och allt har bara runnit på...

 

Men vad har jag GJORT då? Jag vet faktiskt inte riktigt. Klev upp runt halv tolv-tiden, efter att ha klivit upp några gånger tidigare på morgonen. Åt lunch... Ja, och sedan har jag typ suttit här vid datorn lite grann. Jag har INTE fört in besökssiffrorna i sina diagram och jag har typ inte gjort någonting annat på datorn heller. Så jag VET faktiskt inte... Ja, jag vet inte vad jag har gjort idag.

 

Jag tog iallafall en promenad. Världens HÄRLIGASTE promenad! Eller egentligen var den kanske inte det. Men jag kände mig lugn och harmonisk. Gick i mina egna tankar och bara ÖNSKADE att jag hade möjlighet att ta en LÅNG promenad! Då vädret var såå härligt. Men gick bara ut en snabbis. Ca tjugo minuter. Sedan var det in igen.

 

Det känns lite konstigt det här... En hel DAG har gått, och jag kan inte komma på att jag har GJORT någonting! Men en sak har jag iallafall gjort idag! Och jag gjorde det bra :P Jag kastade min mobil i toaletten idag :D Jopp. Nu har jag, precis som typ de flesta av mina syskon tidigare, tappat mobiltelefonen i toaletten :P Men jag spolade inte ner den iallafall, som 17åringen råkade göra med sin :P Undrar hur många därute som gjort den tabben :P Att droppa mobilen i toaletten :P

 

Så DET har jag också gjort idag, letat efter ny telefon. Och det finns ju en hel DJUNGEL av dem! Har ni något förslag till mig. En mobil för högst 3000 kr. Det enda kravet är att den ska ha internetuppkoppling. Typ. Nej, med en prisvärd mobil för högst tretusen spänn. Ge gärna förslag. Behöver köpa en så fort som möjligt, då min inte tycks fungera längre :P Såklart :D

 

Jag har bäddat rent och är nyduschad, och kvällen avslutade vi med två filmer. En riktigt dålig film "All superheroes must die", hette den, och var en av de sämsta filmer jag har sett. Både 19åringen, 13åringen, mamma och pappa... Ja och så jag förståss! Satt och tittade på klockan "Slutar den inte snart" :P Och pappa sa förlåt för att han hyrt en sådan dålig film :P Skrattade gjorde vi, och drev med filmen tillsammans :P

Den andra filmen var å andra sidan BRA mycket bättre! En film av Camilla Läckberg. Den sista delen ur serien "Fjällbackamorden". Skitbra serie och jag njuter av varenda minut.

 

Nu blir det sängen, och hoppas på en liika bra dag rent känslomässigt, imorgon också :) Kanske får jag info av min handläggare på försäkringskassan då ;)

 

 

Av D - 15 februari 2014 23:17

Det här med att bli omtyckt. Det är ju viktigt för varenda människa. Man vill bli omtyckt för den man är. För det man gör. Älskad för att man är sig själv. Man vill känna sig viktig, speciell och behövd. Känna att man har en mening här på jorden. Här i livet.

 

Jag satt och kollade igenom en gammal blogg. En blogg som var väldigt glest besökt , men som hade fått 30 likes. Visste inte det tidigare. Innan jag låste den och slutade skriva. Men tydligen var den omtyckt ändå. Fastän det inte var många som tittade in. Vilket för mig tillbaka till en ANNAN blogg som jag har haft. En blogg som blev läst av vissa, men som jag kämpade som f*n med för att den skulle nå fram. Men så kommer jag till denna bloggen. En blogg helt utan press. Där jag skriver PRECIS vad jag känner för. Den får ytterst få besökare, men det är ingenting som jag bryr mig särskilt om. Inte just nu.

 

Jag vet bara att när man väl FÅR besökare, kommentarer, så blir man JÄTTEGLAD. Man höjer sig själv såå mycket och känner sig speciell och omtyckt. Någon tycker om det man gör. Någon är intresserad av mig och mitt liv. Jag har liksom aldrig känt det förut. Men det är ju såå viktigt. Det är livsviktigt att få känna sig älskad och behövd. Och det är något som såå många saknar... Tyvärr.

 

Ja, jag vet inte vad jag ville säga med det. Det hör ju egentligen inte hemma i den här bloggen bland mina "har gjort, känt och tänkt idag"-inlägg. Men det var mest det att jag kom och tänka på det när jag kollade min andra blogg och upptäckte att några varit såå intresserade och gillat det jag skrev... Ja, då ville jag med ens börja med den igen. Vilken dragningskraft det blev! Men det ska jag inte. Det fanns faktiskt en anledning till att jag låste den.

 

Kände bara att jag ville skriva det. Som sagt. Vet inte varför.

 

Annars har varit en trög dag idag. Ingen mening med det som varit. Och jag har mest gått och spänt mig. Inte ens fört in siffrorna i statistiken i sina diagram. Har knappt suttit vid datorn. Kollat "blocket" har jag gjort. Men annars har jag bara suttit och glott framför tv:n. Typ ingenting särskilt idag alltså. Därför jag var inne på den bloggen. För att det var typ en blogg som jag bara skrev av mig på. När det mesta kändes jobbigt. Som idag. Då man känner att livet är värdelöst och undrar varför man lever.

 

God natt med er <3 Älska er nästa ;) Och få mycket kärlek tillbaka :)

 

 

Av D - 14 februari 2014 20:52

Varje kväll kommer jag in på rummet och tänder lampan. Inget ljus. Kolsvart i rummet. "Just det ja. Måste byta lampan. Men orkar inte nu. Gör det imorgon...". Och så blir det "imorgon". Men dagsljuset i mitt rum, gör att man inte tänker "Just det. Byta lampa"... Och så blir det kväll... och så tar vi en ny vända :P Undrar när denna lampan kommer att bli bytt :P

 

Idag har vi iallafall haft besök. Min mammas kära kusin var här. Han ville att jag skulle få träffa hans lilla vovve. En Jack Russel på 7 månader. För att de kommer att behöva mig som hundvakt, lite då och då. Känns kul. SOM jag har saknat kontakten med hundar! Den OTROLIGA kärlek som bara DE kan ge. Och deras underbara förmåga att ta in information och LÄRA sig saker! Såå kul att hålla på med dem. ÄLSKA.

 

Vovven var väldigt liten, söt och vild. Bets precis lika mycket som min stora Malamute/husky-blandning gjorde när HAN var sju månader. Men OJ så mycket vildare och envisare denna lilla hund var! Vår hund slutade när man sa till, hade lärt sig att stanna på stället när man sa till och var VÄLDIGT, väldigt lättlärd. Denna var väl lite tvärt om :P

 

Men söt var han. Och trots att han var mer vild än tam, GICK det att se till att han gjorde som man sa, och han lärde sig ;) en del. Bara på de timmarna som han var här. Bråkade med husse och kaxade som f*n, med tänderna blottade. Ja, han var kaxig och tyckte att det var JÄTTEKUL att retas :D Ska bli kul att passa honom. Älskar honom såå, och han och jag blev riktigt bra kompisar :P

 

De åkte hem sådär vid åttatiden. Och dessförinnan... Ja, vad gjorde jag då? Innan de kom(?)... Jag satt vid tv:n och kollade konståkningen... Hmm... Kollade även bloggstatistiken och undersökte susnet som FORTFARANDE tycks krångla ibland. Den registrerar inte alla besökare och sidvisningar. Så stör ju mina diagram litegrann. Då jag inte kan skriva in rätt siffror. Men det får väl så vara. Det är nog tillfälligt, och allt kan inte vara perfekt. Lite fel i statistiken här och där. Men man ser ju iallafall ungefär ;)

 

Ja-a... Annars vet jag inte. Klev iallafall upp vid halv elva imorse. Åt frukost och sådär. Sedan satt jag här. Har nog läst lite bloggar och kollat mailen idag, också :)

 

God natt med er <3 Jo kollat blocket efter hundar, har jag också gjort. Hundlängtan ökar :P

 

 

Av D - 13 februari 2014 21:39

Om ni också har problem att komma in på min blogg eller att få den att ladda klart. Så vet jag nu vad problemet är. Eller vad det ÄR har jag ju ingen aning om! Men VART det är, vet jag! Det ligger hos "susnet". Jag vet att de håller på och uppdaterar sin sida. Så det KAN ju vara det. Men annars är det bara mitt konto där, som är raserat på något sätt. Men vet inte varför DET skulle påverka min blogg! HTML-koden?


Jaja, väntar och ser. Men då vet ni iallafall :) De översta inläggen går ju helt okej att läsa. Och likaså resten, om man trots mörkret, lyckas klicka på någon av de andra inlägge eller kategorierna i sidomenyn ;)

Detta är jag...

Glöm inte att du kan ställa frågor till mig, skriva en snutt i gästboken, och gilla eller följa bloggen :)

  

Vad vill du veta? :)

20 besvarade frågor

Dela med dig :)

RSS

Viktkampen

           

Kan ni lösa denna?

Dagens gåta

Dagens Citat!

Dagens citat

Länkar

 

Jag tipsar

Starkt filmtips till den känslosamma =)


Kalender & klocka

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Mina senaste tankar

       

Checklista

 0% uppnått

 

    

Det jag skriver om...

 

         

Allt jag skrivit :)

Vad söker du?

Besökare hittills

 


Ovido - Quiz & Flashcards